Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maxas

14. 11. 2009 1:06
Budoucnost chystá ovšem i jiné duely,

a jakkoli je "oteplování" vážný problém, pravděpodobně nedostane šanci se plně rozvinout. Má totiž bratříčka - problém globálního přelidnění, a ten jak se zdá bude přece jenom rychlejší. Souvislost obou problematik je evidentní. nabízí se otázka proč "chladit planetu", která bude tak jako tak zničena v konfliktu z přelidnění, v konfliktu všech proti všem, v konfliktu o přežití. Dokud bude platit, že islámská žena je v průměru matkou 7mi dětí je zbytečné nějakou ekologii řešit, vyřeší se "spontánně sama" časem. Kodaň bude jenom "rvačka" o peníze, co taky jiného?Nevyřeší nic, a ani nemůže. Co naplat??

0 0
možnosti

Rodnok

13. 11. 2009 19:47
vtipný blog...

Další člen strany svobodných vyrazil z Klausistánu do civilizace a musel se podělit o tento hrůzný zážitek :). O tom, že člověk se největší měrou podílí na oteplování, tam ze soudných lidí nepochybuje vůbec nikdo. To jen vy tady se navzájem plácáte po ramenou, jak jste to těm hloupým vědcům natřeli po přečtení osel.cz, klaus.cz a podobných pilířů vědy. Ani Strunz se to nepokouší vyvracet (dokázat, že ve čtvrtohorách rekordní obsah CO2 v atmosféře nemá antropogenní původ a nic nezpůsobuje by byl asi problém), takže se jen bez argumentů idiotsky vysmívá...

I Cameron, kterým se tak rádi oháníte ohledně EU a LS, chce snižovat emise CO2. Jste sami, i s tím vaším jedním procentem voličů.

0 0
možnosti

nobi

13. 11. 2009 20:43
Re: vtipný blog...

Ach Rodnoku, Ty jsi ukázka mediálně zpracovaného mozku.Bůh s Tebou.V

0 0
možnosti

tumetuestumefaisdubien1

13. 11. 2009 19:15
hruza

KarmaR^Kodan mi pripada jako skutecne skandalni nesmysl, to je snad jeste horsi chujovina nez ta euroneustava aka smlouva o sebezniceni Evropskeho spolecenstvi.

Text navrhu Kodanske smlouvy z pera zelenorudych NGOcek zde:

http://www.germanwatch.org/klima/treaty1legal.pdf

Tem, co vladnou anglictinou, doporucuji procist, nebudou asi moc verit svym ocim - to co se tam pise v podstate znamena zruseni zapadni civilizace na jeji vlastni naklady do r. 2050.

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.