Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nicjmeno

7. 10. 2010 7:49
ODS zneužila Hobulet, strany protestují

ODS v Praze 7 si z radničního časopisu financovaného z daní občanů vytvořila bezplatnou kampaň pro komunální volby. Sedm politických stran kandidujících v Praze 7 toto totalitární gesto dominantní strany v Praze 7 odsuzují. V pondělí 4.10.2010 se proto z sedm nich sešli a tento zavrženíhodný čin odsoudili, Video zde:

 http://tvpraha7.cz/?q=node/276

0 0
možnosti

vaťák

5. 10. 2010 7:19
Ve Frýdku modrá nekvete

Ve Frýdku nic modrého v městském zpravodaji nenajdete. Místní koalice KSČ-ČSSD tomu brání už minimálně 8 let. V městském zpravodaji nemá opozice žádný prostor.

Zato paní primátorka je na každé titulní straně s oranžovým šátkem na krku...

A abych našemu zpravodaji nekřivdil, o opozici se v něm občas píše. Ale píšou o ní soudruzi ze dvou zmiňovaných stran, takže je Vám asi jasné, jak.

Tak se přestěhujte do Frýdku. Tady se s Vašimi názory budete cítit jako v rudo-oranžovém ráji. A byty tu na prodej jsou, když prodáte v Praze ten svůj, tak to za něj těch bytů koupíte i víc. ;-)

0 0
možnosti

volycodss

5. 10. 2010 2:21
Jste sockomunista

nebo socan nebo komunista. a rozhodne milujete paroubka.

takto zni jedina spravna inteligentni odpoved na vas clanek. kdo s tim co jsem napsal nesouhlasi tak miluje paroubka, socany a bolseviky. a navic je s nejakym jyrkou

0 0
možnosti

OskarPokorny

5. 10. 2010 0:34
Norma

Tak to je běžná praxe. U nás ve měste byli poslední radniční listy z 80% pokryty neuvěřitelnou adorací strany co je zrovna u vesla (ODS). Jee to také plné fotek těch "správných" zastupitelů s popisem jejich heroického boje za lepší město - skoro má člověk pocit, ze vedení pro plyn vykopali sami a trubky zavedli za vlastní peníze. A všemu vévodí rozhovor s primátorkou, který je až tak naivně podlézaví, že si člověk říká, že to snad ani nemůžou myslet vážně. Otázky redaktorky tipu "Paní inženýrko jste známa svojí pracovitostí co pro naše město chystáte....." a podobné perly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.