Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

15. 5. 2011 22:30
Několik rad, jak vzdorovat Schengenu

Po příjezdu k hranici Německa, asi tři kilometry od čáry, každé dva metry zastavte vůz a zase dva metry popojeďte, abyste měl dokonalou iluzi fronty na hranicích.Na hranici pěkně zastavte, vyndejte si všechna zavazadla z vozu a požádejte kolegu o osobní tělesnou prohlídku. Raději ale v chirurgických rukavicích, aby mu z jistých míst nezapáchaly prsty. Pak si nasaďte gatě a po naskládání zavazadel do vozu, můžete pokračovat dál a s vědomím, že na Vás si se Schengenem nepřijdou.

0 0
možnosti
PK

repanak

15. 5. 2011 17:36
Každému rozumně myslícímu

muselo být jasné k čemu totální otevření evropského prostoru povede. To není nic "rasistického", ale některé věci prostě vyřešit nejde, resp. objeví se velká negativa. A když vezmu sílu kapitálu natahat sem mraky cizinců pro okamžitý a často krátkodobý efekt - nikdo se moc nestará co bude až bublina splaskne. Ale takhle to funguje nejen v Evropě. Bohužel domorodcům už se nechce kopat kanály, ti dělají business .....

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 5. 2011 18:38
Re: Každému rozumně myslícímu

Domorodcum se delat chce ale jsou z trhu prace vytesneni otrokari. Bez cizincu by se to rychle srovnalo samo.

0 0
možnosti
Y

Yarda.

15. 5. 2011 17:14
No a co?

Byla vyzkoušena v praxi jedna hezká teorie a neosvědčila se. Pravda, stálo nás to dost peněz a úsilí, jen kolik norem, zákonů, vyhlášek a předpisů se muselo změnit, ale neválčilo se kvůli tomu - tedy alespoň prozatím. Tak to zabalíme a vrátíme se k osvědčenému uspořádání.

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.