Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Náš stát zdiskreditovali sami občané, a navíc tato doba  bude stejně hodnocena jako doba "ztraceného času", neboť jde o přechod od dělnicko-rolnické  společnosti do pluralitní společnosti, jež bude tvořena z vrstev, ne z jedné masy. Zapomeňme konečně  že zde mohla vzniknout funkční společnost, pravice a levice ... . Pravicové a levicové myšlení, chování a hodnoty vznikají z krizí ve společnosti, pnutí ve vrstvách společnosti. Jinak řečeno nultá politická reprezentace, nemá tyto kořeny, zkušenosti a vlastně si na toto hraje a výsledek jsou solisté buď egoisté nebo populisté, bezcharakterní lidi, nebo lidi bez vlastního názoru. Vytvářejí jen slepence ve volbách které se pak následně rozpadají, nejsou týmoví hráči a společnost vedou od zdi ke zdi, bez dlouhodobější vize. Bohužel zde nemají partnera který by je vedl a vychovával, společenské vrstvy, občané ... .  Tak jaká pak diskreditace když zde každý vlastně plive jeden na druhého a nejsou přínosem pro společnost a zemi ... .

0 1
možnosti

Jak se tak divam na tu  ceskou "demokracii" a "svobodu, tak mohu rict, ze se mi z ni chce zvracet. Rv

3 1
možnosti
Foto

Nevím, co se představujete pod takovým slovem "diskreditace", ale musí to být něco strašného.

Když se však podíváme do slovníku, najdeme:

- podrytí, ztráta důvěry

- snížení něčí důvěryhodnosti, autority

a o to se, podle vás někdo, kdosi, snaží. zřejmě na úrovni státu, když píšete:

"Pokud se budou i nadále snažit stát a jeho instituce zdiskreditovat, a tím pádem od něj občany odvracet, dávají tím prostor diktátu." Jenže to by někdo dělal dost zbytečnou práci, neboť důvěra občanů je naprosto vepsí a to k všem institucím a orgánům státu - průzkum si každý račiž najít sám. Obávám se, že střílíte vedle a že jste se zařadil do velké fronty propagátorů spikleneckých teorií.

4 6
možnosti

P80a98v75e10l 68V92é44b35r

5. 3. 2013 8:02

Inu, jak vidno, práce se daří. Sám to potvrzujete.

Vzpomínám si na akci "Ne radaru". V té době jsem jel přes Prahu po jižní spojce. A tam bilboard jak hrom, taková ta hromská ocelová konstrukce a na ní elektronický displej zobrazující průběžně kolik užitečných idiotů podepsalo petici proti radaru. A napadlo mě, kdo to vlastně financuje, kde se ty peníze berou (ten bilboard zaplatit není žádná sranda) a komu to slouží.

Podobné je to s tou hysterií proti Klausovi (a začínající proti Zemanovi).

Prostě: Všechny potenciálně vůdčí osobnosti jsou zesměšňovány a podle možnosti kriminalizovány. Národ je pomocí médií rozdělován (uvědomte si, v čí rukou média jsou!), aby nebyl schopen jednotného odporu a místo závažných věcí se věnoval nesmyslům (obžalobám z velezrady a podobně).

4 1
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.