Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stejně jako autor si myslím, že kdybyse ten veletok "státních financí" (rozuměj peněz sebraných nám, daňovým poplatníkům a rozděleným částečně užitečně a částečně do více či méně skrytých kapes), tedy kdyby se ten veletok přiškrtil, tak by bylo o něco méně možností si z něho nasosat pro sebe...

0 0
možnosti

Zeštíhlení státu bude mít jediný výsledek, další privatizace.

S podotknutím, že na to stát nemá, hodíme do klína vybraným soukromým subjektům další část veřejných statků - lesy, dálnice, poštu, školy, zbytek IT, nemocnice, zbytek důchodového zabezpečení apod. Dopadne to stejně jako u hospodaření s vodou - nedoplatíme se.

Politici totiž nekradou proto, že mají z čeho (a to budou mít vždy i při štíhlém státu), ale proto, že jsou to lumpové, kteří si ověřili, že lhát a krást se vyplácí.

Proč se v sousedním Německu tak nekrade?

Jsou tak mravní a nezkažení komunismem?

Kdepak, jsou to stejné nádoby hříchu jako my všichni. Jenže ví, že kdyby si počínali stejně jako u nás, že by je zavřeli. Neodvratnost trestu je to, co působí preventivně a ne jeho výše. Zkusme přeložit příslušné zákony z němčiny a prohnat je parlamentem. Uvidíte jak mravné politiky a občany budeme najednou mít.

3 1
možnosti
Foto

jste snaživý a Tomio vás určitě pochválí, ale tímto trapným způsobem ho stejně nikomu jinému, než troubům neschopných vlastního uvažování, kteří blogy stejně nečtou, nevnutíte.

2 0
možnosti

Zeštíhlení státu jako jediná cesta k tomu, aby na nás politici nekašlali, nelhali nám a neokrádali nás?

A jak byste chtěl vysvětlit, že země s nejvyšším daňovým zatížením v rámci EU28 jako Dánsko a Švédsko dosahují dlouhodobě vynikajících výsledků jak v rámci Indexu lidského rozvoje, tak v mezinárodní konkurenceschopnosti a technologické úrovni?

Navíc je tam minimální míra korupce.

2 0
možnosti

P20e69t68r 63K41u47l12i87c67h

4. 10. 2013 23:32

kakaja natura, takaja kultura, kakaja kultura, takoj narod... :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.