Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Dobrý den, konečně podložený výklad skutečnosti o uprchlících kteří momentálně zaplavují Evropu. Je jich obrovské množství, ale my jim odmítnout pomoc nemůžeme. Nemají kam jít a jestliže nemohou sem či do kterékoliv jiné země Evropy oficielně, dostanou se do slepé uličky a přijdou ilegálně. Tohle jsme si již v Evropě zažili. I situace kdy jsme přijali velká množsví lidí z chudých zemí světa ale nepodložili jejich vstup sem jasnými dohodami.

Dát těmhle zoufalým lidem kteří utíkají ze zničených domovů řešení nelze jen tak. Je třeba s nimi uzavřít jasné smlouvy, dát jim podmínky kerých se musí držet a říct jim že se budou muset vrátit domů jakmile to bude pro ně bezpečné. Své země si musí opět vybudovat, ať jsou jakkoliv zničené, je to v jejich i v našem zájmu. Ale i vtom jim později budeme muset pomoct.

Zde ale musí dodržovat naše zákony a naše pravidla. Máme v Evropě dostatek příkladů které stále, i po dlouhé době, jasně dokazují že tohle je nutné. Právě tyto příklady způsobily dnes známý velký odpor proti přijetí uprchlíků. Jsou to obyvatelé Evropy: Německa, Francie, Belgie, Holandska a t.d. Ale i v těchto zemích je dnes stále ještě více těch kteří uprchlíkům chtějí pomoci, oproti těm kteří se proti jejich přijetí bouří.

Je třeba si uvědomit co se sktečně děje a nezakládat naši reakci na nepodložených pocitech a úvahách.

M. Fišer

0 1
možnosti
RS

Dovoluji si podotknout, ze autor rozsiruje polopravdy. Zapomel napsat, ze Rusko ma v Syrii vojenskou zakladnu a ze Rusko dodava zbrane Assadovi a vymlouva se na plneni obchodnich smluv. Zapomel napsat, ze Assaduv tatinek od ktereho prevzal moc byl vyskolen v Rusku. Tedy logicky zaver by byl, ze by se o ty uprchliky melo taky postarat Rusko. Mam ten dojem, ze v Syrii nepovstali jen obcane, nybrz ze je tam z casti nabozenska valka, ktere nemuzeme rozumet. Taky zapomel napsat o konfliktu Assada s Tureckem. Turecko totiz masivne podporuje povstalce. A tak myslim, ze jedna cast pravdy je, ze nase republika je v tom i moralne nevine a meli bychom si dat pozor, protoze islam vykopal valecnou sekeru. Autorovi bych doporucil, kdyz chce o necem psat, aby se informoval z obou stran, v tomto pripade nejen co provedli nasi spojenci, ale taky co provedlo Rusko.

3 5
možnosti

Karma s vykřičníkem. !!

1 3
možnosti
Foto

Zcela s vámi souhlasím. Velká karma R^

1 2
možnosti
VPS

Tak toto Vám podpíšem aj teraz v noci!

Sám hovorím už dlhšie: Nemiešajme sa veľmi do cudzích zvykov, štátov - nechajme ich na pokoji. Nech si žijú ako sami chcú - U NICH DOMA.

Lebo prídu k nám a začnú sa U NÁS DOMA  chovať ako U NICH DOMA a budeme z toho nešťastní.

10 1
možnosti
Foto

J38a18n 20V24a69š34e55k

17. 1. 2015 10:34

My už jsme neštˇastní z toho co k nám leze od Vás c.gošů;-€

4 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.