Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O55t58a 87B46l37a77ž96e86k

11. 5. 2016 21:34

Vlastní armáda EU ? Před pár lety bych si to přál - teď se toho děsím - po zkušenosti, co předvádí ti výrobci tabulek v Bruselu...

2 0
možnosti

I17v73o 89H22e63b53e85l39k79a

10. 5. 2016 15:19

Každá smlouva má práva a povinnosti. Kdo tohle nepochopil, tak je hlupák. A hlavně smlouvy by se měly ctít. Socani je nectili s Altnerem, nakonec je to bude stát obrovský balík. My jsme taky podepsali Lisabon, tak bychom ho měli ctít. Celou dobu když jsme z něj měli nějaký zisk, tak nám připadal jako dobrá věc. Najednou když bychom měli platit tak křičíme a chceme jako malý děti utéct před problémem, schovat se a doufat, že se to přežene a my nedostaneme na zadek.

Možná nám to jednou dvakrát takhle vyjde ale potom budeme pro všechny ostatní jen malé děti a budou tak s námi jednat.

ps. osobně považuji kvóty za hloupost, protože podle mě nemůžou v navrhované podobě nikdy fungovat.

0 2
možnosti

Turecko se stalo členem NATO jen a jen proto, že to vyhovovalo USA, oni se tím dostali na tehdejší hranici se SSSR, a to potřebovali kvůli své "bohulibé" špionážní činnosti...jako jsou i odposlechy evropských manažerů a politiků....

Proto lze dovodit, že někdo velmi silně tlačí na EU, aby turkům dala bezvízový styk, protože by to umožnilo lepší špionážní a záškodnickou práci USA proti EU.

Jen si přesně vzpomeňte, kdo a jak a proč bombardoval Egypt, Libyi a další státy severu Afriky...NATO v čele s USA....byla to předem připravená ZÁŠKODNICKÁ AKCE USA PROTI EU. a s takovým kamarádem se máme kamarádit???....US army musí zmizet z EU jako kdysi zmizela rudá armáda..

EU potřebuje federální zřízení a svou vlastní armádu

5 0
možnosti

P52e41t70r 27S61k90á30c10e75l

10. 5. 2016 22:49

Souhlas, která vojska světa se ještě našimi krajinami neprohnala? Takže náš národ by se měl mít již líp, žít bez válek.

Již aby EU byla federální, podobně jako USA. Tam podle zákona z roku 1966 si každý stát může v referendu určit, zda nesmyslně posouvat dvakrát ročně hodinami vpřed a vzad. Všeobjímající EU nařizuje (SměrniceEvropského parlamentu a Rady 2000/84/ES ze dne 19. ledna 2001 oúpravě letního času:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2007:0739:FIN:CS:HTML)

co má 503 milionů občanů ze 28. států Evropy dělat. A nikdo neví proč tak konat, úspory nejsou. Holt zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 0
možnosti

dalším nesmyslem je proklamované zvýšení DHP o 0,2-0,5%, jenže toto zvýšení leží v pásu statistické chyby a je tedy NAPROSTO NEPROKAZATELNÉ. Takže kdokoliv může tvrdit, že se DHP zvýší o tuto procentní sazbu, ale je absolutně nepostižitelný, když se ot nepovede, protože to prostě nejde matematicky - statisticky prokázat...je to je vymývání mozku...nesmyslnými čísly, kterým opět laik neekonom vůbec nemůže rozumět....

0 0
možnosti

... HDP, nikoli DPH (to je Daň z přidané hodnoty)... on ten HDP skutečně může vzrůst, ovšem tím, že se prostě víc spotřebuje - imigranty je třeba živit, šatit, uspokojovat jejich kulturní a jiné potřeby, prostě bude třeba produkovat víc - jenže samotným producentům to přinese jen vyšší zátěž...

0 0
možnosti

Píšete, že někteří ekonomové tvrdili a snad ještě i tvrdí, že migranti zajistí EU ekonomický růst. A tuto myšlenku kritizujete..Ale neprávem.

Oni nikdy neřekli, jakým způsobem tito migranti způsobí onen ekonomický růst.

A oni ho skutečně způsobí, ale jinak. Způsobí ho tím, že budou utrácet, tedy nakupovat, a to za peníze našich evropských daňových poplatník..tyto peníze vezmou státy z našich daní a vydají je jako sociální dávky migrantům.

Migranti většinou přichází z nuznějších poměrů než ty naše evropské a tak budou mít něco, čemu se v NJ říká NACHHOLBEDARF, tedy snaha se materiálně vyrovnat domácímu obyvatelstvu.

Ostatně psal jsem o tom před půl rokem

http://daliborbartos.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=474980

Problém chytré manipulace s lidmi je , že jim řeknete jen něco a oni se něco automaticky domyslí a většinou špatně, protože nejsou erudovaní v ekonomice, filozofii, politologii, psychologii, sociologii a ta dále..a tak je jednoduché s lidmi hrát myšlenkový pinkponk dle potřeby vládnoucí třídy.

Například DEFLACE, je stejný nesmysl, jen to ještě nikdo neřekl a všude je jen vidět šíření strachu z deflace. PŘITOM JE to TAK, ŽE DEFLACE VLASTNĚ VŮBEC NEEXISTUJE. A když se objeví, je krátkodobá, a jen statistická, tedy jedna komodita velmi zlevní ostatní mírně podraží a v celku v statistickém spotřebním koši se tento protichůdný pohyb cen projeví jako minusová inflace, tedy deflace...ale vlastně se zdražuje.

Je to vše jen manipulace s lidmi a s jejih nevěděním ..i když si u nás každý myslí, že ekonomii rozumí, právě tak, jako když hraje náš fotbalový nároďák, tak máme skoro 10 milion nejlepších fotbalových trenérů na světě a když hraje náš hokejová nároďák, MÁME PAK SKORO 10 MILIONŮ NEJLEPŠÍCH hokejových trenérů na světě....právě tak bychom měli dostat asi něco okolo deseti Nobelových cen za ekonomii....

ale to si bohužel jen namlouváme, toho si všiml i Hawking když řekl:" NEJVĚTŠÍM NEPŘÍTELEM VĚDĚNÍ NENÍ NEZNALOST, ALE ILUZE VĚDĚNÍ." A této iluzi podléhá spousta lidí.

1 0
možnosti

P31e69t24r 81S81k33á91c76e40l

10. 5. 2016 22:50

Proti iluzi vědění nasadíme zdravý rozum, ten zvítězí.

1 0
možnosti

Většina Čechů o takové migranty nestojí, přijdou, rozhlídnou se, roztahují se, stavějí mešity s halekajícími muezzíny a domácí se musí jejich gustu přizpůsobit. Osobně je nechci, i kdyby za ně platili.

4 0
možnosti

K90a12r62e27l 86B89o55k

7. 5. 2016 22:54

To je politiků co se zviditelňují a imigrantech, to je písálků co se přiživují na imigrantech až to je již trapné.

0 0
možnosti

Asi by bylo vhodné ty hlavní proudy přesměrovat. To ale mohou pouze nové volby. Voličům bych doporučoval nesledovat alespoň měsíc před volbami ČT.

1 0
možnosti

Lisabonská smluva je důkazem, že "migrační krize" je dlouho plánovanou akcí. :-/

5 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.