Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J40a28r72a 21R16a94n61k

11. 9. 2016 21:20

Presne pred rokem? Tady v Kanade uz vime od roku 2011, kdy Assad krvave potrel demonstrace, ze se neco dit bude a take ano. Od roku 2012 se zacali vyplavovat prvni utopeni a pristavaly lode u spanelskych a italskych hranic, vedelo se, ze v Turecku uz je temer milion Syranu, kteri utikali pred Assadem, ze se s tim sveze cely Balkan a pul Afriky - s tim jeste nikdo nepocital, ale jinde ve svete uz se to delo uz od 70. let - boat people, Chomeini a jeho revoluce v Iranu - z jednoho dne na druhy z minisukni do burky, uprchlici z Myanmaru v Thajsku - v lagrech jsou nekteri uz 30 let a muzete je videt primo v Bangkoku. Uprchlici z Ciny.....Mam pocit, ze v CR se lide prilis nezajimaji o jine, nez ceske zpravy a je jedno, kdo je poda, mohou byt i z RT;-)

Rusko a Cina vetovali od roku 2012 veskera rozhodnuti nad Syrii a kazdy dalsi rok potom, naposledy v lednu 2015....jak zvlastni a pak se hodila ta zakladna;-)

0 2
možnosti
JS

Dnes jsem si přečetl dlouhý článek pana Kalouska na téma svoboda. Lituji, ale je to podle mého názoru žvanění. Pan Kalousek si není vědom toho, že abych byl svobodný musím existovat. Pro svou existenci nepotřebuji svobodu, ale jistotu bezpečnosti mé osoby.

0 1
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.