Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Strunz. Nez napisete jiny clanek, prosim, aby jste si dal praci s podstatou tematu, na ktery jste clanek napsal. Je velice lacine predlozit uvahu o predvolebni situaci v jine zemi. V zemi, o ktere nevite nic vic, jen jeji nazev.

Kratce. Facebook umoznuje pouziti "data pouzivatelu" k ziskani financniho zisku. Ti, kdo si ho koupi, mohou byt jedinni, kdo jsou opravneni tyto data pouzit. Jsou registrovani pro co je mohou pouzit. Anglicka firma "Cambridge Analytic" ziskala data od "hakera" a jeji CEO teto anglicke firmy je tajne pouzil na Trumpovu predvolebni kampan. Vydelek asi 5 milionu US. Toto pouziti nebylo ohlaseno a tim bylo trestne. Trumpuv tym toto nevedel. Jen velka huba CEO se usvedcila sama. Byl vyhozen a data vymazana.

Volebni bitva mezi kandidaty v USA (zari-az prvni utery v listopadu) vyuziva inernetu, jako moznost ziskat sve volice. Obama byl tim prvnim. Nejen kandidati ten internet budou vyuzivat. Dnes se hovori o ruske snaze se do predvolebni kampane dostat.

A pro vas pane Strunzi (a pro ty podemnou take). Volby i v CR budou se dit pomoci internetu. Vase posmesky o tomto fenomenu ukazuji neznalost jak nejucelneji predlozit volicum sve prednosti. Nazyvate to "Divokym zapadem" Otazka ode mne, byl jste tam, na tom zapade?

0 0
možnosti
RS

R^ Také se divím, že naše média se tomu vyhýbají jako čert kříži. Obávám se, že i vaši úvahu budou někteří antikomunističtí exponenti napadat jako blábol. Bude to ovšem jen důkazem, že jste se trefil přesně na hlavičku. R^R^R^

3 1
možnosti
JL

Neznalost hrichu necini. Vase neznalost pouziti internetu na predani vasich uvah co nejsirsi spolecnosti, je udivujici. Uvedomujete si, kolik ctenaru muze cist vase blaboly o bibli?

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.