Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J34i98ř51í 65P53l84í30v95a

16. 11. 2019 9:51

Já mám dotaz na Piráty a další opoziční strany: Přimíchávání do benzínu a nafty je už potvrzená hloupost dokonce i od EU. Proč tedy nenavrhnete zákon "Paragraf o povinném přimíchávání biopaliv do pohonných hmot se ruší"?

1 0
možnosti

Blog je přímo klasickým příkladem přísloví "Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde".

Obecně, mně je naprosto jedno, kdo pobere dotace, jestli Fanda, Honza, nebo Andrej. Dotace jsou zlo, které křiví všechno a jsou zdrojem korupce. A Babiš si je skutečně nevymyslel.

0 0
možnosti
Foto

Tenhle článek přece není o dotacích, ale o tom, jak si Babiš vylobboval úžasný kšeft.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se nezruší dotace na celém světě, znamená zrušení dotací v jedné zemi dobrovolnou ztrátu konkurenceschopnosti, ať se dávají Frantovi nebo Andreji. Nemůžete selektivně odebrat dotace jedné osobě, bylo by to nefér a těch soudů potom. Zkuste Babiše připravit o voliče, ne tím, že jej zavřete, ale tím, že přijdete s programem a především skutky, které jeho voliče přesvědčí k dobrovolnému odchodu.

3 0
možnosti
Foto

Stejně jako pro p. Chlumského - tenhle článek přece není o dotacích.

0 0
možnosti
Foto

Zkuste si představit, že je vám 65 let. Před sebou statisticky vzato 10 let života. Máte na kontě tolik peněz, že ani úroky, které vynášejí, nejste schopen utratit. I děti vašich dětí mají vystaráno. Vám už nebude vadit vůbec nic. Pokud bude někdo potrestán zrušením zisků, tak to budou zaměstnanci Agrofertu.

1 2
možnosti
Foto

Víte, jak si zaměstnanci Agrofertu žijí, a za kolik?

0 0
možnosti

:-)......Vy jste nezvonil v 89. pro kapitalismus? Kapitalismus je na vydělávání peněz, to není charita! Pokud se týká biopaliv......s důvěrou se obraťte na EU! !!!!!!

1 1
možnosti

Myšlenka dobrá, jen nerozumím jak by Babiše tohle mohlo vypudit z politiky, když do ní šel, aby ochránil svůj byznys a to se mu z pozice premiéra daří a proto ani nemůže odejít (ačkoliv za sebe může nastrčit někoho jiného).

2 0
možnosti

:-)................Babiš do politiky nešel aby ochránil svůj byznys, ten má majetku na 5 dalších generací ! Ale...už se nemohl dívat na to jak to tu partička provařených kuliferdů bez obav z trestu rozebírá!"

Jak za Víta Bárty, VV, říkala svému milenci jedna sexuálně přitažlivá dáma....my klečíme na policii, oni na justici! Tak to bylo! KDe byl tenkrát Milion chvilek ?

Byl jsem v Ostravě v r. 2011 ne jedné ze schůzí, kdy zakládal ANO, po cestě domů jsem to s kolegy probíral.....říkali jsme si.....to je náš člověk! Nemýlili jsme se! !!!!!!

0 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS