Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
Foto

Problém je, že současné léky jsou spíš podpůrné, nejsou to antivirotika na Covid-19. Na těch se pracuje, ale je to na delší dobu.

Takže teď máme očkování, které funguje daleko víc, než se na první pohled zdá. Pěkně popsáno je to zde - dozvíte se, v jakou ochranu v jaké věkové kategorii vám očkování poskytne:

https://vtm.zive.cz/clanky/jak-v-cesku-chrani-ockovani-proti-nakazeni-covidem-hospitalizaci-a-jip-podrobne-po-vekovych-skupinach/sc-870-a-213066/default.aspx

1 2
možnosti
Foto

Hraběcí rada zpěvákoministra Vojtěcha, kterou mají navíc lékaři nejradši: pacient, který si sám stanoví diagnózu a medikaci. Kdo ještě nikdy neviděl doktora totálně vystříknout, ať si to zkusí;-D.

3 0
možnosti

Hlavně nedělejme experimenty na pacientech "českou cestou", odborníci nespojení s farma-firmami by měli sledovat, co v léčbě podporuje např. Německo, Skandinávie, Švýcarsko - tam je větší záruka solidnosti. Zásadně bych byla proti nucení "léku" těm, kteří nemají ani příznaky nemoci. Posedlost západ. civilizace 21. stol. - představa, že na vše existuje lék, může vést do záhuby. Většině lidí pomůže jejich imunit. systém. U těch zranitelných se řiďme zásadami lékař. výzkumu.

1 0
možnosti
Foto

J49a51n 11Š45i40k

27. 10. 2021 5:37

To si jako fakt myslíte, že tableta je lepší řešení než vakcína? Jo, vlastně tableta neméní DNA a nenaroste Vám peří, že. Každý prášek zatěžuje játra, ledviny a má vliv na prostředí v žaludku. Jsou léky, které způsobují také krevní sraženiny a mají spoustu jiných účinkú. Mimoto je zde i nezanedbatelný vliv na životní prostředí, stopové zbytky různých léků se dneska nachází i v pitné vodě. Je to legrační. V okamžiku, kdy bude tableta na Covid podobná paralenu k dispozici, tak lékárny na podzim budou vykoupeny a lidi je do sebe budou prát horem spodem a to i do svých dětí. A že ne? No, tak se podívejte na čísla spotřeby léků, jací jsme borci teď. No, ale možná jste vědecký pracovník oboru a příbalový leták Ibalginu jste četl. Hezký den

2 5
možnosti
Foto

Regneron je pro použití v situaci, kdy už onemocníte a hrozí vám těžký průběh. Jo, a je to na předpis, takže útok na lékárny se jaksi nekoná.

4 0
možnosti
Foto

R^ Diky za info. Dobra zprava.

Prof.Thon dlouhodobe kritizuje i to,ze pacienti s covid nedostavaji od praktickych lekaru leky na redeni krve. Covid casto zpusobuje krevni srazeniny. I to pry muze zachranit zivot,ale praktickym lekarum zdrav.pojistovny neproplaci,maji na to tabulky a pacient musi ke kardio odbornikovi.

Tak kdyz to vypada,ze ockovanych nemocnych bude pribyvat a vakciny nefunguji dle ocekavani,zacne se treba i lecit. :-)

5 1
možnosti
Foto

J85a17n 67Š92i41k

27. 10. 2021 5:42

Vakcíny nefungují dle Vašeho očekávání? Ne, vakcína opravdu není zázračná, ale názor, že existuje zázračná pilulka, je mírně řečeno naivní. Ani ten Paralen nezabere úplně každému. No, ale pokud zázraky čekáte, držím palce ;-)

4 3
možnosti

I95v38o 26B20o86u23š59e

27. 10. 2021 0:24

Paráda - z osvědčené vakcíny vás jímá hrůza, ale experimentální léky byste do sebe klidně nacpal, včetně prostředku na odčervení.;-D

4 4
možnosti
Foto

Ten lék se používá ve chvíli, kdy už onemocníte a vakcína je vám plat prdná.

4 1
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.