Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hurá! Vědci snad opravdu ještě nevymřeli. R^

3 0
možnosti
Foto

Ano, přesně tak!

To je jen malý zlomek příkladů, jak by měl v dané věci vypadat skutečný vědecký přístup, ze kterého by teprve pak mohla případně vzejít nějaká relevantní či důvodná a obsažná výzva vědců.

Ovšem ta tzv. "Výzva vědců" je toho úplným opakem.

Divím se tomu, že ji někteří vědci mohli podepsat. Ale když vidím, kdo ji vlastně také podepsal, tak se už nakonec divit přestávám.

15 0
možnosti
MF

Ono je to skutečně o vědeckém přístupu, protože když něco objeví chemik ve zkumavce, tak se nejprve postaví takový malý čtvrtprovoz, kde se znovu všechno otestuje, pokud jsou výsledky pozitivní, tak se postaví už větší poloprovoz, kde se ověří, že všechno skutečně funguje jak má a teprve potom se postaví pokusný závod. Když i zde vše řádně funguje, a to není vůbec pravidlem, teprve pak se technologie považuje za zvládnutou a jde se s ní do světa. A ve světě medicíny se všechno nejprve otestuje na zvířatech.

Pouze v humanitní sféře je to zcela jinak, zde se vymyslí nějaká teorie (Jakobíni, Marx a Engels, Lenin, Stalin, Hitler, Pol Pot, velký kormidelník Mao, vývoz demokracie z USA do světa apod. A hned se ta jediná a správná filozofie aplikuje na milióny lidí. A výsledky jsou skutečně strhující, v součtu stovky milionů mrtvých, ještě větší počet utečenců a zoufalců. A to hlavní, za katedrami vysokých škol humanitních směrů nesedí zkušení a života znalí moudří lidé, ty už aby tam člověk pohledal, ale hlavně tací, kteří vyhovují politické objednávce, jako např. páter Halík (snad budoucí český prezident??), buzna Putna, Pehe apod. Páter Halík získal nedávno Templetonovu cenu, co představuje docela slušný balík v řádu desítek milionů korun, zatím jsem nikde neslyšel, že by tyto peníze věnoval někomu potřebnějšímu, třeba i ilegálním migrantům.

4 0
možnosti
JN

J85i57ř64í 41N91o82s34e72k

18. 8. 2015 20:12

Moc rád si na ty vědecké analýzy počkám.

A váš blog R^!!!!!!

7 0
možnosti
OP

Pane autore, signatářům jde pouze o alibistické plky, žádné výkony od nich nečekejte. Takové petice se podepisují, když tu není žádná STB

14 0
možnosti
JR

J46a59n 82R43á46ž

19. 8. 2015 13:57

Kdyby byla, tak by mnozí z nich podepsali petici z dílny StB. Vzdyt to dělali před listopadem jako na běžícím pásu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.