Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Co vlastně mají za lubem? Nechat zčernat Evropu. Všechno jejich konání je podřízeno tomuto cíli. Do deseti let bude vyhlášen evropský chálífát. To už se ale dnešní evropské elity budou vyvalovat na Floridě.

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to tak a karma! R^

A ještě bych k tomu dodal, že (jak kdysi říkal Goebbels) všechny tyto lži se postupně stávají pravdou.

A k od samého počátku poslušným podržtaškům a kariéristům, kteří tyto lži horlivě papouškují, protože jim zajišťují místa u vysokých koryt, se k nim bohužel přidávají další, většinou naprosto bezpáteřní lidé, kteří se jen nechtějí za žádnou cenu jakkoli lišit od předkládaných názorů jejich vůdců.

7 0
možnosti
PB

.... šak sa konečně možeme vopřit vo tu "pravdu a lásku",- se vobávám, že to tej lži a nenávisti nebude moc po chuti V!

1 0
možnosti
AS

A26d44a91m 23S26t50a27v65a

7. 11. 2015 9:24

"...jezdí se tam s prosíkem..." : uhodil jste na hlavičku. Politika EU je od svých počátků po dnešek naprosto nedomyšlená, nekoncepční, anarchisticky nahodilá - prostě. co kde kterého, zpravidla přerostlého naomarxistického vyhuleného, anarchistu, především zeleného,  napadne, to tamější beatnická partička z Mokré čtvrti schválí, přimázne se bolševická čárka a jede se dál.  Aspoň že se jim podařilo vyřešit ty olomoucké syrečky, pomazánkové máslo či banány. Však se za to prémie jen sypaly. A vo co jinýho marxistum jde.

3 0
možnosti
PV

Ještě bych dodal, i když se to dalo vyčíst mezi řádky, rychle z toho pochybného spolku vycouvat. Ty problémy budou už jen narůstat.

R^

9 0
možnosti
VH

Karma, nenapsal bych to líp. Jsem zvědav, za jak dlouho zasáhne cenzor a kdy se zjeví v diskuzi známé firmy jako Polický, Máca a jim podobní. Všichni ti jmenovaní politici jsou škůdci jak národa vlastního, tak celé Evropy. Dokud mají tito a jim podobní možnost hlásat svoje bludy, je to v pořádku, protože máme svobodu slova. Jakmile se ale dostanou k moci, je to naprostá katastrofa. Jejich zhovadilé nesmysly uvedené do praxe jsou jedem, který otráví celou Evropu. Nabízí se otázka, co udělá sedlák s plevelem nebo myslivec se škodnou?

15 0
možnosti
MN

Ano, lžou nám.

A nepůjde to už asi jinak než oprášit Komenského "...vláda věcí tvých k tobě se zase navrátí, ó lide český (evropský)...“, vzít zase do ruky vidle a jít si to s nima vyřídit.

21 0
možnosti
KC

Paní Marcelo, mluvíte mi z duše.

7 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.