Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J58i22ř46í 53C83í52s67a57ř

19. 10. 2017 8:19

Výborný článek se shrnutím opravdu důležitých argumentů. R^

2 0
možnosti

K44a29r21l37a 53S24u90c32h71á

19. 10. 2017 7:47

já s autorem bez výhrad souhlasím a celkem mě udivuje, že jeho blog má tak malou čtenost, neustálé strašení Ruskem a Čínou je k smíchu

1 0
možnosti
Foto

Češi jsou nepoučitelní. Když jim vyhrožoval "Zeman" své doby, že se jezdí do Ruska učit, jak zakroutit buržoazii krkem, také se smáli. Dnes jim "Kléma" naší doby tvrdí, že se jezdí do Číny učit stabilizovat společnost. A zase se smějí. Věru, truchlivá podívaná.....

0 1
možnosti
Foto

Příliš dlouhé a příliš neoriginální, než aby mělo smysl Váš článek důkladněji rozpitvávat. Snad jen tolik, že velikost není politický program. Rozdíly mezi např. Francií a Německem jsou obrovské a tradiční, to, že je provinčně nechápavý český politik nevidí a není schopen pragmaticky využít, je nedostatek české politiky, nikoli evropské. Francie a Německo tvoří ca. 30 % EU, "my ostatní" tvoříme 70 %. Nadávání do eurohujerů a eurotrollů je nevkusné a mnohokrát již bylo i na těchto stránkách připomenuto, že nejen slovník, ale i argumenty euroskeptiků podezřele nadbíhají snaze Ruska o rozbití EU za každou cenu. A co potom ? Poněkud blouznivá vize bezbřehé velikosti okurek a zahnutosti banánů se rychle změní ve vystřízlivění omezení internetu, zglajchšaltování politických stran, bezskrupulózní kontrolu médií, megakorupci a uvolnění prostoru pro byzantinské manýry politiků ala Miloš Zeman. Je za všech okolností lepší, bude-li určující pro život naší země EU, než Rusko nebo Čína.

0 3
možnosti
Foto

Málokdo soudný chce EU rozbíjet. Já bych třeba uvítal, kdyby spolupráce v rámci EU probíhala na takové bázi, že členské státy se účastní pouze těch akcí, které vidí jako smysluplné a které je zároveň nepoškozují. Kdyby představitelé EU a nejsilnějších států tak netlačili na přijímání naprostých imbecilit, odstředivé tendence ostatních států by byly mnohem menší. Nechat se tlačit do sebezničující politiky a omlouvat to tím, že to je politika těch moudrých, které my nerozumíme, protože jsme zoufale malí, je, jak to říci slušně a přitom dostatečně výstižně, neprozíravé. A od vás, pane Konáši, bych díky celoživotním zkušenostem, tu prozíravost očekával.

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkné a přesné. Když dnes někdo EU označí za reinkarnovanou Třetí nebo novodobou Čtvrtou říši má naprostou pravdu. Pouze nevzniká vojenskou silou ale politických šejdířstvím nejmocnějších států EU.

Váš blog bych doporučil různým Vrabcům, Kopřivům, Polickým, Vokounům, Nýčům, Růžkům a podobným eurotrollům za povinnou četbu.

3 1
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.