Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Nejlepší je napsaný komentář, který haní veřejnoprávní televizi a rádio, na blogu média, které je mediálním pilířem, jehož vlastníkem je český premiér v demisi. Nechci se tu zastávat ČT ani ČRo, mám proti nim svoje výhrady, ale všichni tu haníte ČT a ČRo tak horlivě aniž byste tu vyjmenovali konkrétní důkazy, že obě média veřejnoprávně nečinní a neinformují, až si myslím, že nejvíce jsou slyšet negativní názory na to, co funguje tak, jak má a tudíž vyváženě, objektivně a veřejnoprávně. Jeden spisovatel napsal (jeho jméno si nepamatuji, ale citát ano): "Pane, všichni Vás zle pomluvou častují a vlídného slova o Vás neznají, že, myslím si, dobrým a charakterním člověkem musíte být."

0 1
možnosti
JS

Naprosto přesně napsáno.

0 0
možnosti
TH

Svycari taky nijak nezboznuji svoji televizi a radio. Ale hlasovali pro placeni poplatku. A dokonce i pro dalsi placeni dani.

Ona totiz verejnopravni (nezavisla na politicich) media maji v demokracii nezastupitelne misto. Co vy na to?

1 1
možnosti
Foto

Třeba je to tím, že ve Švýcarsku veřejnoprávní televize informuje vyváženě a nestranně? Nevím, jen se ptám.

2 0
možnosti
JS

Krasna myslenka. Avsak tak jako se komunisti dobrovolne nevzdali jimi ovladanych medii, tak v dnesni neototalitni spolecnosti nemuze projit. Naopak. Dochazi ke stale vetsimu utahovani opratky kolem pomerne nezavisleho internetu. (Nemecko Svedsko). Tyto zakony budou natlakem Bruselu uplatneny v kratke dobe i u nas,

2 0
možnosti
JF

Naše režisérsko-herecká fronta nám vzkázala: "NAŠE PENÍZE SI UBRÁNÍME", nám peníze od rudohnědých prasat nesmrdí.

5 3
možnosti
IM

I97v85a15n 63M19i75n88á43ř

12. 3. 2018 15:18

Ano, z ČT opravdu roste - různými nestandartními výhodami - obtížně kontrolovatelný moloch. Bohužel, s jejím zpravodajstvím si platíme i - politickou multikulturní "korektnost", kterou nás zahrnuje levičáctví západní části EU.

5 3
možnosti
Foto

Zakódovat signál, aby byl dostupný pouze platícím, dnes není problém. Máte problém s neplatiči koncesionářských poplatků? Tak ten signál zakódujte, bude po problému s neplatiči koncesionářských poplatků. Zaplatí ten, kdo bude mít o příjem veřejnoprávní televize zájem.

Ať se ukáže, jaký o ní máme zájem. To je však pro příznivce státní televize nepřijatelné.

Svoboda volby je neslučitelná s konceptem veřejnoprávních médií.

Příznivci státní televize nám nemohou připustit svobodu volby, co se týče placení provozu státní televize. Pokud bychom dostali svobodu volby, pokud by nám státní televize nebyla nucena zákonem, ztratila by smysl svojí existence. Státní televize je v principu založena na vynucování.

více zde:

https://pilc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=174293

15 1
možnosti

Zanikla by hlavně kvůli nekokurenceschopnosti. Pokud by ČT platila polovina diváků, vyšlo by je to dráž než HBO. HBO přitom určitě nemá polovina všech diváků, takže je životaschopná s menším rozpočetem než má ČT.

1 0
možnosti
LV

Fajn, neplaťte poplatky.A podle stejné logiky neplaťte ani daně. Zabránila snad vláda, parlament, policie, soudy - řepkovému králi, Rathovi... (doplňte podle sebe).

ČT je protiváha oligarchickým médiím, a proto je velmi důležitá.

8 3
možnosti
TP

T77o56m78á62š 12P76í75c87l

12. 3. 2018 15:02

Ale že se zpravodajství na ČT od toho např. Bakalova liší, že? ;-D;-D

2 2
možnosti
PD

Jenom další blábol na téma nelíbí se mi zpravodajství ČT. Na dobrovolnosti nic funčního nepostavíte. Signál by se musel kódovat, protože by se jinak vezla hromada zadarmo. Nebo by se muselo přidat reklam. Zpravodajství u ČT ma daleko širší záběr. Stejně tak obsah vysílání neodpovídá ryze komerčním programům.

0 0
možnosti
JP

J13a66n 36P15a72l94l97a40s

12. 3. 2018 15:20

Tak ať dají reklamy na úkor „zpravodajství“. Je užitečnější dozvědět se, čím mám vyprat, než co si mám myslet.

2 0
možnosti
TP

T97o46m12á68š 78P17í75c13l

12. 3. 2018 13:09

Myslím, že proti ničemu takovému nemůže mít nikdo žádné námitky. Kdo nebude platit, nedostane kód a ty úžasné skvosty z dílny ČT neuvidí. A kdo platit bude, ten si bude moci tu neobyčejnou kvalitu vychutnat. A protože ČT je neobyčejně kvalitní, jistě vybere dobrovolných peněz dostatek. Nebo o tom snad má někdo nějaké pochybnosti? :-)

5 4
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.