Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J51i34ř32í 35A55l73e43x44a

18. 3. 2019 13:03

No, že se Vám ODS nelíbí je zcela legitimní postoj. Pokud jste ANOista, pak rozumím, že cítíte potřebu přesvědčovat ostatní, že váš hlavní konkurent je špatný.

Podezření vůči iDnes, že není náhoda mít ve výběru dva články na téma "jak je špatné vyhodit z ODS Zemanova agenta Klause" zůstává (v souvislosti s vlastnictvím média).

Osobně si cením toho, že se pan Fiala snaží trpělivě posouvat ODS směrem ke slušnosti. Že to ještě není dokonáno, je jasné, stejně jako to, že by to chtělo charismatičtější osobnost. Ostatně: jak dlouho se kára tlačí do bláta, tak dlouho se z toho bláta tahá ven. A u ODS to bylo dost dlouho. :-P

0 2
možnosti
KS

Já budu klidně rozpuštěn do evropského národa, nevadí mi to. Když jsem kdekoli po Evropě, tak jediný rozdíl mezi národy je v tom, že mluví jinými jazyky. Jinak je to všude stejné, všude jsou stejní lidé a všude je v Lidlu stejné zboží.

2 1
možnosti
JN

J93a66n 40N86o53v25á78k

18. 3. 2019 9:26

Stejní jsou možná na první pohled s pohledu turisty.

Ale tvrdit že třeba Španělé a Norové nejsou rozdílní chce hodně odvahy.

4 0
možnosti
Foto

Nemůže mít dobré jméno strana, která vždy slibovala všechno všem a pak nic,po volbách sami doznávali, že slibovali nerealistické a že lhali od rána do večera. Nezapomenutelný byl také Tomáš Julínek, který prohlásil, že program ODS je nesmyslný letáček. Nemůže mít dobré jméno strana, která vládla za pomoci přeběhlíků, pak vládla se stranou, kterou nikdo nevolil, kterou vedla velká lhářka a přitom Nečas tvrdil, že on by s vratkou většinou nikdy nevládl, pak na to nějak zapomněl.

3 4
možnosti
IJ

Dobré jméno má i proto, že neskočila na lep ANO a nešla do vlády s Burešem, STBákem, trestně stíhaným mafiánem, který všem slíbí a nic nesplní.

5 2
možnosti
LC

Celé bych to klidně podepsal a karmuji. Jedna věc je ale jinak, než píšete. Solární barony nevytvořila ODS (byli proti), ale naši ochránci slabých, zaměstnanců a vůbec všech potřebných, naši milí socánci. Ti mají na svědomí absolutně největší tunel v historii ČR. Proti tomu je nějaké zdanění církevních restitucí, vlastně i celé peněžní náhrady za restituce, jen směšné drobné.

7 1
možnosti
OP

Dnes pan Stanjura u Moravce taktéž opakoval klauzuli o potřebě reformovat EU. Vypadá to, že když to říkají, už to vnímají tak, že mají odpracováno :-)

4 1
možnosti
JK

J60o66s91e89f 37K95l27a85t

17. 3. 2019 20:40

Paní jsem to celé nečetla, ale ods budu volit a tak u mě dobré jméno ještě má

5 1
možnosti
MB

No, trochu zdlouhavá a hlavně naprosto zbytečná úvaha na téma "dobrého jména" ODS. Pakliže nejste jejím voličem, evidentně u vás dobré jméno nemá. Nikdo ho nemá u všech.

Pakliže někdo brání svoje "dobré jméno", tak ho brání u těch, u kterých ho má. Jde jim o dobré jméno u jejich voličů a sympatizantů. Tam, kde dobré jméno nemá, nemá ani co bránit.

Polemizovat s politikou ODS můžete, a je to užitečné ...ale doporučoval bych pod jiným titulkem ..protože tenhle je naprosto nesmyslný.

8 6
možnosti
JH

Ano - degenerace. Tahle Fialovská ODS je snadno zaměnitelná s jakoukoliv straničkou.

16 5
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.