Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Zajímavé čtení R^, jsem zvědav, jak tenhle text budou kritizovat a rozebírat ti místní rusobijci co si zde hrají na ty nejlepší, nejmorálnejší a nejinteligentnější.

10 6
možnosti
TB

můžete mít v něčem pravdu, proč také ne. Ale faktem je, žeSověti berou 2.SV až od roku 1941, ale ona začala o 2 roky dřív. je také pravdou, že Sověti do té doby byli spojencem Německa, ale to Slovensko také. Vstupující jednotky Wermachtu do Sovětského svazu míjely vlaky naložené surovinami pro válečný průmysl v německu. To je prostě fakt, jako je faktem, že do slabého Polska vstoupili také, čímž vlastně pomohli německu a společně obsadilo ho a rozpůlili.

Je pravdou, že Slovensko jako spojenec Německa poslalo do Polska 1. divizi a pak i 2. divize na východní frontu. Proto si také myslím totéž i o vlasovcích je to pro mne stejná situace. Slovensko se vzpamatovalo na poslední chvíli, kdy německo dostávalo nakládačku,aby se dostali na stranu vítězů. Totéž udělali i ty vlasovci. A generál Vlasov vyznamenaný nejvyšším vojenským řádem od samotného Stalina je pro mně taky rozporuplná osoba

10 0
možnosti
Foto

Sověti pouze jednu etapu 2. světové války nazývají Velkou vlasteneckou válkou. Toť vše.

1 1
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.